Om

 

 

 

logowww

 

. . . Jeg husker tydeligt det småblomstrede sengetøj fra da jeg var barn.
Min mor havde syet det i de engelske, klassiske Liberty prints.
Kvaliteten var blød og lækker og jeg mindes de mange drømme under denne dyne.
Om sommeren løb jeg og legede med de andre børn i haven i min yndlingskjole.
Denne var syet af resterne fra de mønstrede Liberty puder, jeg træt faldt om på i sofaen om aftenen . . .

 

logowww

 

Disse erindringer og de nostalgiske Liberty Fabrics, er med til at danne rammerne om Petite Legarth, og med det brede udvalg af produkter får du her muligheden for, at videregive disse hyggelige minder til dine små kære.

 

I dag er de gamle, klassiske prints oplagte at bruge på både børneværelset og i resten af hjemmet, for at give lidt liv og varme til det ellers nordiske, stilrene look.

De smukke Liberty Fabrics lægger op til at bruge fantasien og lege med farver og mønstre. Liberty Fabrics har et tidsløst design, og du kan derfor med fordel mikse prints og produkter, fra de forskellige kollektioner.

 

Petite Legarth tilbyder et sortiment bestående af tekstiler til især børneværelset, men også resten af huset. Derudover, kan du også klæde dine børn i de lækre, bløde kvaliteter, med bl.a. vores jersey basic linje, accessories og andre beklædningsdele.

 

logowww

Liberty Fabric

 

I 1875 åbnede Arthur Lasenby Liberty en butik på Regent Street i London. Herfra solgte han importerede tekstiler fra Japan, Kina og Indien. Med tiden fik han mere og mere succes og lavede samarbejder med flere topdesignere. De kreerede mønstre for ham, som blev trykt eller vævet i England og Frankrig. Disse mønstre blev kendt som Liberty design. Liberty of London ligger i dag stadig på Regent Street, og huser mange internationale, kendte, luksusbrands – alt inden for beklædning, accessories og interior.

Oftest forbindes Liberty med småblomstrede mønstre, men deres sortiment spænder meget bredere end det. To gange årligt præsenteres en ny tekstilkollektion, som både indeholder klassiske genoptryk og helt nye prints.

Liberty følger med tiden og er for nyligt blevet øko-tex certificeret.

Petite Legarth arbejder primært med den kendte Tana Lawn kvalitet.