INFO@PETITELEGARTH.DK | Fast fragt 29,-

Din kurv 0

Din kurv 0

Om

. . . Jeg husker tydeligt det småblomstrede sengetøj fra da jeg var barn.

Min mor havde syet det i de engelske, klassiske Liberty prints.

Kvaliteten var blød og lækker og jeg mindes de mange drømme under denne dyne.

Om sommeren løb jeg og legede med de andre børn i haven i min yndlingskjole.

Denne var syet af det samme smukke prints som puderne i sofaen, hvor jeg træt faldt om aftenen....

Disse erindringer og de nostalgiske Liberty Fabrics, er med til at danne rammerne om Petite Legarth, og med det brede udvalg af produkter får du her muligheden for, at videregive disse hyggelige minder til dine små kære.

I dag er de gamle, klassiske prints oplagte at bruge på både børneværelset og i resten af hjemmet, for at give lidt liv og varme til det ellers nordiske, stilrene look.

Er man til noget mere nedtonet i farver - men stadig med et hav af smukke prints, er de flotte Wiliam Morris tekstiler et godt bud som du også finder i Petite Legarth´s sortiment.

De smukke Liberty Fabrics lægger op til at bruge fantasien og lege med farver og mønstre. Liberty Fabrics har et tidsløst design, og du kan derfor med fordel mikse prints og produkter, fra de forskellige kollektioner.

Petite Legarth tilbyder et sortiment bestående af tekstiler i høj kvalitet, samt eksklusive, dansk fremstillede produkter.

I 1875 åbnede Arthur Lasenby Liberty en butik på Regent Street i London. Herfra solgte han importerede tekstiler fra Japan, Kina og Indien. Med tiden fik han mere og mere succes og lavede samarbejder med flere topdesignere. De kreerede mønstre for ham, som blev trykt eller vævet i England og Frankrig. Disse mønstre blev kendt som Liberty design. Liberty of London ligger i dag stadig på Regent Street, og huser mange internationale, kendte, luksusbrands – alt inden for beklædning, accessories og interior.

En af deres mest kendte designer Wiliam Morris har stået for mange af de smukke Liberty prints. Han har designet klasikkere som ekseplevis "Strawberry thiefs", og "Lodden" Petite Legarth tilbyder ud over Liberty fabrics også et stort udvalg af William Morris tekstiler.

Oftest forbindes Liberty med småblomstrede mønstre, men deres sortiment spænder meget bredere end det. To gange årligt præsenteres en ny tekstilkollektion, som både indeholder klassiske genoptryk og helt nye prints.

Liberty fabric Tana Lawn er øko-tex certificeret.

Petite Legarth arbejder primært med den kendte Tana Lawn kvalitet, men har også et udvalg af den lidt kraftigere quilt kvalitet.

Din kurv
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram